10 Voordelen van een Scrunchie

Gepubliceerd op 19 oktober 2019 11:01

10 voordelen van de scrunchies

De scrunchie, wie is er nu geen fan? 😉

Mocht je toch nog twijfelen of de scrunchie  iets voor jou is,  lees dan snel verder.

Hieronder benoem ik 10 voordelen van de scrunchie.

 

Waarom de scrunchie naar mijn mening niet mag ontbreken in jouw collectie:

 

 1. Een scrunchie is op veel verschillende manieren te dragen, maak een hoge staart, knot, of kies voor een nonchalante vlecht. Maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om de scrunchie om je pols te dragen!
 2. Je herkent het vast, die kleine haarelastiekjes die vaak niet meer terug te vinden zijn in je tas, tussen al je andere spullen. Een scrunchie is een stuk opvallender, je elastiekjes kwijt zijn is dus verleden tijd.

 3. Een casual outfit fleur je eenvoudig op door een toffe scrunchie toe te voegen.
  Kies voor een opvallende print en maak zo je outfit compleet.

 4. Scunchies beschadigen je haar niet. De metalen delen van haarelastiekjes kunnen je haar beschadigen. Door een scrunchie te gebruiken los je dit probleem makkelijk op 😉

 5. Je hebt geen hoofdpijn meer, die gewone haarelastiekjes zitten vaak te strak, daar heb je nu geen last meer van. 

 6. Geen knikken meer in je haar, wanneer je ’s nachts een staart maakt krijg je vaak van die gekke knikken in je haar, No more bad hairdays!

 7. En mocht je toch een Bad hair day hebben, dan is dit zo opgelost. Maak een nonchalante staart of knot met een opvallende scrunchie die bij je outfit past en je bent klaar!

 8. Wist je dat je met een scrunchie mooie krullen kunt maken? Maak je haar een beetje vochtig, draai het in een knot, en doe er een scrunchie overheen, wanneer je de scrunchie uit je haar haalt, heb je mooie slag in je haar.

 9. Herken je die elastiekjes die in 1 keer kapot schieten als je m net iets te strak wilt doen? Super vervelend en vaak doet het nog echt pijn ook, drie maal raden … Met de scrunchie heb je hier geen last meer van 😊

 10. En tenslotte, scrunchies zijn er in veel verschillende printjes en kleuren, altijd dus wel 1 die bij je outfit past...

 

Ben je overtuigd dat de scrunchie de accessoire van dit moment is?

Shop nu de leukste scrunchies bij Beads & Boho


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.